Haal meer uit jouw bedrijf met deskundig bedrijfsadvies

Wij willen jou proactief en financieel bedrijfsadvies geven én een full service garanderen, want partners zijn er altijd voor elkaar. Daarom staat elke bedrijfsadviseur van Bizzpartner uit Herent, in de omgeving van Leuven, ook voor jou klaar indien je bedrijfsadvies én een full service wilt en vragen heeft over jouw bedrijfswerking. Zie je een opportuniteit of loop je tegen een probleem aan en wil je daarom graag een bedrijfsadviseur inschakelen voor bijvoorbeeld financieel bedrijfsadvies voor jouw kmo of andere soort onderneming? Dan kan je altijd rekenen op onze eerlijke mening en ons professioneel full service bedrijfsadvies.

Bij ons vind je een full service én proactief bedrijfsadvies

Heb je een vraag over een financiële kwestie en wil je daarover deskundig en proactief bedrijfsadvies? Of heb je juist problemen met jouw boekhouding of het opstellen van jouw bedrijfsstrategie en zoek je daarvoor advies van een professionele bedrijfsadviseur? Wij bieden steeds financieel bedrijfsadvies met full service aan, wat wil zeggen dat je voor alle zaken in verband met jouw onderneming, of als zelfstandige, bij een bedrijfsadviseur in ons kantoor terecht kan. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Hulplijn voor bedrijfsadvies

Krijg je een prachtige opportuniteit, maar wil je toch even financieel en proactief bedrijfsadvies van een professionele bedrijfsadviseur? Wij adviseren jou bij elke opportuniteit of bij elk probleem dat op jouw pad komt. Zo kunnen we jou financieel bedrijfsadvies én een full service geven bij bijvoorbeeld overnames in het binnen- of buitenland of bij belangrijke investeringen. We staan je graag bij om rendementsberekeningen uit te voeren en stellen uitvoerig een financieel plan op. Misschien zoek je wel een manier om jouw personeel te belonen zonder de loonkost hierdoor sterk te laten stijgen. Ook hier vinden wij, vaak samen met de partners van de sociale secretariaten, een gepaste oplossing die past binnen de mogelijkheden van jouw bedrijf. Zelfs voor het in kaart brengen van jouw bedrijfsprocessen, en het optimaliseren ervan, kan onze bedrijfsadviseur een meerwaarde betekenen.

De partner voor proactief bedrijfsadvies

De basiscijfers van jouw bedrijf zijn het begin van alle groeimogelijkheden. Omdat wij op de hoogte zijn van alle cijfers door het opvolgen van de boekhouding, kan onze bedrijfsadviseur een duidelijke rapportering opstellen en proactief bedrijfsadvies geven. Zo blijf je ook op de hoogte van de evolutie binnen jouw bedrijf. Hier kijken we ook mee naar de toekomst van jou als persoon én van jouw bedrijf. Denk maar aan de opvolging van de organisatie en aan pensioenopbouw en erfenissen. De focus ligt dus niet enkel op het cijfermatige, maar ook op het menselijke aspect van de organisatie.

Inhouse expertise én uitgebreid netwerk

Onze bedrijfsadviseur heeft de nodige expertise om jou deskundig en proactief financieel bedrijfsadvies te geven bij bovengenoemde zaken én dus een full service te garanderen. Gaat jouw vraag verder dan onze expertise? Dan zorgen wij ervoor dat we jou verder kunnen helpen door onze nauwe samenwerking met notarissen, bedrijfsrevisoren, vermogensplanners, juristen en fiscaal advocaten. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Geerts & Vandeveeren, advocaten, lid van Vanhaute tax lawyers network en member of ITSG - International Tax Specialist Group.

Laat u door onze bedrijfsadviseur adviseren

Onze bedrijfsadviseur staat je bij met proactief, financieel bedrijfsadvies en biedt een full service aan. Zo weet u dat je bij ons op de beste manier geholpen wordt. Ben je benieuwd naar ons aanbod, wil je meer te weten komen over wie we zijn en wat we doen of wil je een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer 016/49 01 50 (ons kantoor in Herent) of op het e-mailadres info@bizzpartner.be.

Heb jij nood aan bedrijfsadvies voor jezelf en je organisatie?

Bizzpartner staat voor je klaar om advies te geven over de toekomst. Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons

Kantoor gesloten

Het kantoor zal gesloten zijn op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024. 

Contacteer ons