Haal meer uit je bedrijf met deskundig bedrijfsadvies

Partners zijn er altijd voor elkaar. Daarom staat Bizzpartner ook voor je klaar bij diverse vragen over jouw bedrijfswerking. Zie jij een opportuniteit of loop je tegen een probleem aan? Dan kan jij rekenen op onze eerlijke mening en ons professioneel advies.

Hulplijn voor bedrijfsadvies

Krijg jij een prachtige opportuniteit, maar wil je toch even advies van een professional? Bizzpartner adviseert je bij elke opportuniteit of bij elk probleem dat op jouw weg komt. Zo kunnen we je bijstaan bij overnames in het binnen- of buitenland of bij belangrijke investeringen. We staan je dan graag bij om rendementsberekeningen uit te voeren en stellen uitvoerig een financieel plan op. Misschien zoek jij wel een manier om jouw personeel te belonen zonder de loonkost hierdoor sterk te laten stijgen. Ook hier vinden wij, vaak samen met de partners van de sociale secretariaten, een gepaste oplossing die past binnen de mogelijkheden van jouw bedrijf. Zelfs voor het in kaart brengen van je bedrijfsprocessen, en het optimaliseren ervan, kan Bizzpartner een meerwaarde betekenen.

De partner voor pro-actief bedrijfsadvies

De basiscijfers van jouw bedrijf zijn het begin van alle groeimogelijkheden. Omdat wij op de hoogte zijn van alle cijfers door het opvolgen van de boekhouding, kunnen wij een duidelijke rapportering opstellen. Zo blijf ook jij op de hoogte van de evolutie binnen je bedrijf. Hier kijken we ook mee naar de toekomst van jou als persoon én van jouw bedrijf. Denk maar aan de opvolging van de organisatie en aan pensioenopbouw en erfenissen. De focus ligt dus niet enkel op het cijfermatige, maar ook op het menselijke aspect van de organisatie. 

 

Inhouse expertise én een uitgebreid netwerk

Bizzpartner heeft de nodige expertise om jou deskundig te adviseren bij bovengenoemde zaken. Gaat jouw vraag verder dan onze expertise? Dan zorgen wij ervoor dat we je verder kunnen helpen door onze nauwe samenwerking met notarissen, bedrijfsrevisoren, vermogensplanners, juristen en fiscaal advocaten. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Geerts & Vandeveeren, advocaten, lid van Vanhaute tax lawyers network, member of ITSG - International Tax Specialist Group. 

Heb jij nood aan bedrijfsadvies voor jezelf en je organisatie?

Bizzpartner staat voor je klaar om advies te geven over de toekomst. Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons

Verlofperiode

Welkom op de website van Bizzpartner! 

Onze experts genieten van enkele snipperdagen op:

  • Donderdag 11 november
  • Vrijdag 12 november

Onze kantoren zijn dan niet bereikbaar. Stuur ons gerust je vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Contacteer ons