De specialist in belastingen en fiscaal advies

Als ondernemer is het belangrijk om een correcte boekhouding te hebben. Daarnaast moet er ook gekeken worden naar hoe je kan besparen. Bizzpartner bekijkt alle mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij zo optimaal mogelijk belastingen betaalt als onderneming.

Geen tijd voor fiscaliteit? Laat het over aan onze experts. 

Grote zelfstandigen en vennootschappen

Van de belastingsaangifte voor vennootschappen tot de samenstelling van de personenbelasting voor grotere zelfstandigen en werknemers en de vennootschapsbelasting voor vennootschappen. Fiscaliteit omvat alles wat te maken heeft met het betalen van belastingen. Bizzpartner helpt zowel grote zelfstandigen als vennootschappen bij het uitzoeken van de meest gunstige formules voor hun belastingen.

 

Zakelijk vs. privé

Onze expertise beperkt zich niet tot het zakelijke luik. Ook in jouw privésituatie zijn er mogelijkheden om te optimaliseren en te besparen. Zo combineren we onze deelexpertises om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij denken we aan jouw huidige situatie, maar ook aan de toekomst waar erfrecht een belangrijke rol speelt. En aan het einde van je professionele carrière heb je mogelijk de kans om jouw bedrijf te laten verderzetten. Bizzpartner helpt je graag bij het nemen van de juiste beslissingen. 

Fiscaal advies nodig van een expert?

Bizzpartner helpt jou met het bekijken van alle mogelijkheden om te besparen op je belastingen.

Contacteer ons

Verlofperiode

 

 

Contacteer ons