De specialist in belastingen en fiscaal advies

Bizzpartner uit Herent, in de omgeving van Leuven, is hét perfecte kantoor indien je fiscaal advies wil als zelfstandige, voor jouw kmo, bvba, vennootschappen, ondernemingen of bedrijven. Als ondernemer is het belangrijk om een correcte boekhouding te hebben. Daarnaast moet er ook gekeken worden naar hoe je kan besparen. Ons kantoor bekijkt alle mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij zo optimaal mogelijk belastingen betaalt als onderneming en geeft deskundig advies in verband met jouw fiscaliteit. Geen tijd voor fiscaliteit en wil je daardoor graag advies en ondersteuning inwinnen? Laat het over aan onze experts en vertrouw op ons fiscaal advies op maat voor onder andere ondernemingen, bedrijven, een bvba en een kmo!

Fiscaal advies voor iedereen

Of je nu fiscaal advies als zelfstandige, kmo of bvba wil of wanneer je advies wil in verband met fiscaliteit voor vennootschappen, bedrijven of ondernemingen; wij voorzien je steeds van een full service. Dat wil zeggen dat je naast advies omtrent jouw fiscaliteit ook bij ons terecht kunt voor boekhoudkundig advies of wanneer je bijvoorbeeld jouw bedrijfsstrategie wilt uitstippelen. Ons team bestaat bovendien uit ervaren medewerkers met veel expertise, die deskundig fiscaal advies geven op maat van jou als zelfstandige, kmo of bvba of voor vennootschappen, bedrijven en ondernemingen.

Grote zelfstandigen en vennootschappen

Wij geven fiscaal advies aan verschillende partijen. Van de belastingaangifte voor vennootschappen tot de samenstelling van de personenbelasting voor een grotere zelfstandige. Alsook voor werknemers en de vennootschapsbelasting voor vennootschappen. Fiscaliteit omvat alles wat te maken heeft met het betalen van belastingen. Als experten kunnen wij jou bij alles advies geven. Ons kantoor voorziet een grote zelfstandige, vennootschappen, bedrijven, een kmo, een bvba en ondernemingen graag van advies in verband met fiscaliteit bij het uitzoeken van de meest gunstige formules voor jouw belastingen.

 

Zakelijk vs. privé

Onze expertise beperkt zich echter niet enkel tot het zakelijke luik. Ook in jouw privésituatie zijn er mogelijkheden om te optimaliseren en te besparen en misschien wil je bij onze fiscaliteit wel graag professioneel advies. Zo combineren we onze deelexpertises om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en een deskundig advies te geven, en dat niet enkel voor ondernemingen, bedrijven, een kmo of bvba, maar ook voor jou als particulier. Daarbij denken we aan jouw huidige situatie, maar ook aan de toekomst waar erfrecht een belangrijke rol speelt. Of wanneer je aan het einde van jouw professionele carrière mogelijk de kans heeft om jouw bedrijf te laten verderzetten. Wij helpen je graag bij het nemen van de juiste beslissingen door gepast fiscaal advies te geven op maat van jou als zelfstandige, kmo, bvba of voor vennootschappen, bedrijven en ondernemingen. Zo kan jij de juiste beslissingen nemen!

Vertrouw op ons fiscaal advies

Wil je graag als zelfstandige, kmo of bvba deskundig en professioneel fiscaal advies? Doe dan zeker een beroep op ons. Ook voor ondernemingen, bedrijven en vennootschappen staan wij met veel plezier klaar. Wil je een afspraak maken en advies of ondersteuning ontvangen in verband met jouw fiscaliteit? Contacteer ons dan zeker op het nummer 016/60 75 28 (ons kantoor in Tienen) of vul ons online contactformulier in.

Fiscaal advies nodig van een expert?

Bizzpartner helpt jou met het bekijken van alle mogelijkheden om te besparen op je belastingen.

Contacteer ons

Kantoor gesloten

Het kantoor zal uitzonderlijk gesloten zijn op vrijdag 25 november 2022.   

 

Contacteer ons