Hét boekhoudkantoor voor kleine en middelgrote vennootschappen en grotere eenmanszaken

Als ondernemer heb je vaak geen tijd je boekhouding zelf te doen. Bizzpartner doet niets liever! Een correcte boekhouding zorgt voor een duidelijk inzicht in je inkomsten en uitgaven en wij zorgen ervoor dat jij in orde bent!

Boekhouding

In onze boekhoudsoftware verwerken we al jouw financiële documenten. Dat gaat van aankoop- en verkoopfacturen tot dagontvangsten, kasboeken, bankafschriften en loondocumenten. Vervolgens bereiden we de verplichte aangiften voor en dienen ze tijdig in. Uiteraard bekijken we ook of al jouw klanten correct hebben betaald en of de vennootschap zelf in orde is met de betalingen van haar leveranciers. Zo kan jij op beide oren slapen én met beide handen werken aan de groei van je bedrijf. 

Boekhoudkundig advies

Bizzpartner probeert steeds pro-actief te werken. Zo maken we van de financiële data rapporten waaruit jij conclusies kan trekken over de resultaten van jouw activiteiten. Daarnaast kan je ook rekenen op professioneel en correct advies in verband met jouw boekhouding. 

Wij spreken digi-taal

Digitalisering is voor ons geen begrip voor de toekomst. Wij zijn volop bezig met het digitaliseren van onze bedrijfsprocessen. Zo hoef jij documenten niet meer fysiek aan te leveren. Dit kan gewoon digitaal gebeuren waarna wij meteen met de verwerking kunnen starten. Goed voor jou, goed voor ons én goed voor het milieu. 

Hulp of advies nodig bij jouw boekhouding?

Bizzpartner helpt je met plezier verder. Kom gerust eens langs om te bespreken hoe wij jou kunnen verder helpen of contacteer ons voor extra info.

Contacteer ons

Verlofperiode

 

 

Contacteer ons